Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Restricţii la Târgul de Crăciun de la Timişoara! Accesul va fi permis doar cu certificatul verde!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul de Crăciun de anul acesta se va organiza în condiţii speciale, din cauza pandemiei.

De la tradiționalele „căsuțe”, la patinoar sau carusel, târgul propune întoarcerea în lumea copilăriei. În contextul epidemiologic însă, vor fi o serie de restricţii impuse.

CITEŞTE ŞI: Telescaunul de la Straja, vandalizat de hoţi! Ce au furat indivizii?

În urma unei ședințe de lucru, cu reprezentanții ISU, ai Jandarmeriei, ai Poliției Locale, ai Poliției Municipale și ai DSV, s-a luat hotărârea de delimitare a trei zone, în care accesul va fi condiționat de prezentarea certificatului verde: patinoar/parcare Modex, Piața Libertății și zona de alimentație publică.

În primele două, certificatul verde va fi solicitat la intrarea în zonele delimitate, iar în cea de-a treia, acesta va fi scanat de către furnizorii de servicii.

Vor fi însa două zone în centrul oraşului unde se va putea circula fără restricţii.  E vorba despre Piata Vicţoriei unde vor fi amplasate ieslea şi bradul de Crăciun si despre scena, poziționată în Piața Libertății, care va găzdui concerte destinate tuturor.

"Pentru că sărbătorile se petrec, de obicei, în familie, dar și pentru că, în vremurile grele pe care le trăim, este înțelept ca resursele locale să rămână ale comunității artistice timișorene, a fost gândit un program artistic cu și pentru timișoreni: de la mici artiști, care așteaptă cu nerăbdare momentul de a urca pe scenă, la artiști și trupe timișorene consacrate sau chiar istorice, așa cum sunt Mircea Baniciu și Phoenix", transmit organizatorii.

CITEŞTE ŞI: Paradă militară la Timişoara, de Ziua Națională a României! Vor putea participa doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală 

Vezi AICI programul complet al evenimentelor.

Târgul de Crăciun se deschide în 1 decembrie.

Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 12:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login