Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primul concert de la Timişoara, după relaxarea restricţiilor! Cine va urca pe scenă, în Piaţa Libertăţii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încet-încet autorităţile ridică interdicţiile impuse de pandemia de coronavirus, iar viaţa începe să revină la normal.

După anunţul preşedintelui, că din data de 1 iunie sunt permise evenimentele în aer liber cu maximum 500 de participanţi, edilul Timişoarei a decis organizarea unui concert.

CITEŞTE ŞI: Aeroportul Timișoara, pregătit pentru reluarea zborurilor regulate! Au fost luate toate măsurile de siguranță pentru pasageri

„Sunt convins că și timișorenii așteaptă semne de apropiere, de normalitate… iar artiștii ce să mai vorbim?! Vom încerca să organizăm weekendul viitor, un concert în Piața Libertății”, a declarat astăzi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Edilul a anunţat şi artiştii pe care vrea să îi aducă în faţa timişorenilor şi anume pe cei de Phoenix, Cargo și Pro Musica.

Robu a precizat că vor fi respectate toate măsurile, inclusiv cea care prevede o participare de cel mult 500 de persoane.

În urmă cu puţin timp, edilul a spus că, din păcate două dintre formaţiile cu acre apurtat discuţii, nu sunt disponibile.

“Am luat legătura cu cele trei trupe menţionate şi singura disponibilă este Cargo.  Aşadar, sâmbăta viitoare vom avea, în Piaţa Libertăţii, concert Cargo. Evident, cu toate măsurile anticovid luate şi monitorizate cu stricteţe. Facem paşi de revenire la normalitate, dar cu precauţie”, a anunţat Robu, în urmă cu puţin timp.

CITEŞTE ŞI: Aproape 200 de noi cazuri de coronavirus! Numărul pacienţilor în stare gravă este de 182

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login