Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Premieră naţională, la Timişoara! Friends Arena, singura sală de sport cu 3 acreditări: fitness, wellness şi SPA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fitness Wellness Spa & Beauty Academy România a finalizat procesul de nominalizare IFWSA Excellence Awards Romania 2020 la diverse categorii a celor mai bune și selecte centre din țară.

Friends Arena a fost declarat câștigător la categoria Premium Fitness Wellness SPA & Beauty Center, fiind primul centru acreditat International IFWSA-USA și European EFWSA, în România.

CITEŞTE ŞI: Doliu pe scena artistică! Adi Bărar, de la Cargo, a murit pe fondul infecţiei cu COVID-19

“Noi ca şi Federaţie Română de Fitness Wellness şi Spa încurajăm stilul de viaţă sănătos. În urma sondajului de opinie, având specialiştii noştri în audit şi evaluare, care sunt, în marea majoritate, foşti campioni olimpici şi mondiali la diverse discipline, s-a luat aceasă decizie. Şi pentru ca surpriza să continue, doamna Ramona Olteanu a fost nominalizată şi ca <<Manager of the year 2020>>”, a spus Liviu Miron, preşedintele Federaţiei Române de Fitness.

premiu ramona olteanu09

Astfel, Friends Arena a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari și moderne centre cu amenajări și dotări de ultimă generație, realizate doar din capitaluri proprii, cu personal certificat-competent care a implementat programe și servicii de ultimă oră, toate personalizate pentru fiecare membru-client.

Ramona a primit premiile în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat doar prietenele ei.

A vrut să spulbere mitul cum că femeie sunt invidioase, unele pe altele.

Ramona spune că împreună sunt mult mai puternice şi că atunci când îşi unesc forţele, pot să mute munţii din loc.

”Mă simt onorată și fericită. Acest premiu este o recunoaștere a muncii depuse, îmi demonstrează că fac bine ceea ce fac și mă motivează să merg mai departe. Dar nu aș fi ajuns aici și nu aș putea merge mai departe fără sprijinul celor apropiați și dragi mie: familia, echipa și colaboratorii pe care mă bazez în acest proiect și prietenii apropiați. Cu ocazia premierii dar și fiindcă evenimentul s-a petrecut în preajma zilei de 8 Martie, am invitat, pentru a fi alături de mine, un număr limitat (din cauza perioadei cu măsuri restrictive) de doamne și domnișoare. Lor le datorez o parte a rezultatelor mele, pentru că mi-au fost aproape, m-au sprijinit și uneori chiar m-au inspirat în ceea ce aveam de făcut. Așadar, m-am decis ca premiile obținute să le multiplic, premiind la rândul meu toate invitatele. Am convingerea că femeia, prin munca și  ambiția care o caracterizează, poate să realizeze tot ceea ce iși propune. Motiv pentru care încurajez fiecare femeie să creadă în forțele proprii și să își urmeze visele”, a spus Ramona Olteanu, manager Friends Arena.

CITEŞTE ŞI: Protest la Timișoara, înainte de instituirea carantinei! Oamenii s-au revoltat împotriva noilor restricții

 

Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 10:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login