Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 600 de polițiști, pe străzi! Ce se întâmplă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agitație mare pe străzile din Timișoara și județ! Sute de polițiști pot fi văzuți la toate colțurile.

Totul se întâmplă pentru ca sărbătoarea de Florii să se desfășoare în siguranța. Practic, peste 600 de poliţişti acţionează pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

De asemenea, aproape 100 de polițiști rutieri sunt prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivul True Cam).

Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică în 20 de trenuri de călători, 18 staţii şi triaje de cale ferată și o aerogară.

Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 11:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login