Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pe aici, nu se trece! Restricţii în traficul din Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se dă startul lucrărilor la reţelele de termoficare din Timişoara, iar asta dă peste cap şi circulaţia rutieră.

Proiectul, finanţat din fonduri europene, începe pe data de 15 martie, când intră în vigoare şi restricţiile rutiere.

CITEŞTE ŞI: Încă o zi cu peste 100 de decese! Bilanţul pandemiei de coronavirus, tot mai alarmant

Mai exact, se închide circulaţia  rutieră, în perioada 15.03.2021-30.04.2021, pe strada Traian Vuia pe tronsonul cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu și bd. Liviu Rebreanu (ruta ocolitoare fiind str. Mareșal A. Averescu- dreapta pe str. Constantin Brâncoveanu- bd. L. Rebreanu) iar traficul rutier  pe strada Mareșal Alexandru Averescu, în zona intersecției  cu str. Traian Vuia va fi restricţionat.

De asemenea, va fi restricţionat traficul rutier, în perioada 15.03.2021-15.04.2021, pe strada Glad, în zona intersecției cu strada Dumitru Kiriac și va fi închisă circulația rutieră pentru aproximativ 24 de ore în vederea executării lucrărilor de subtraversare, închidere care va fi anunțată la momentul respectiv.

În plus, aleea de acces la Sala 2 a Teatrului Național, în Parcul Cetății/Civic din spatele Hotelului Continental, va fi închisă în perioada 15.03-15.04.2021.

“Avizul Comisiei de circulație a fost acordat cu condiția luării tuturor măsurilor necesare pentru semnalizarea lucrărilor, conform normativelor în vigoare, reorganizarea circulației în funcție de restricții, permiterea accesului autovehiculelor aparținând Poliției, Ambulanței, Pompierilor, care se află în misiune de intervenție”, anunţă Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Vaccinul primit de profesorii din Timiş, retras din centrele de imunizare! Face parte din lotul cu probleme

 

 

 


                                                  

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login