Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ocazie unică! Produse de sezon, la cele mai mici preţuri! Haideţi la Salonul Industriei Uşoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vreţi să vă reînnoiţi garderoba? Acum aveţi ocazia! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Aici puteţi cumpăra, la preț mai mic, o gamă largă de produse: articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din Vestul României – Salonul Industriei Ușoare, ediția cu numărul 30, ce are loc la CRAFT.

Astăzi şi-a deschis porţile cea de-a 30-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare, cel mai mare târg în domeniu din vestul României. Participă peste 60 de firme din întreaga ţară şi una din Ungaria, aceste vor expune o gamă variată de produse, printre care amintim: îmbrăcăminte, încălţăminte, blănărie, pielărie, în general mărfuri adecvate sezonului, care vor fi la preţuri acceptabile. Pe lângă târg, în exterior va funcţiona şi de data aceasta un târg de produse tradiţionale, unde timişorenii vor putea degusta produse precum colaci secuieşti, mezeluri, dulciuri de casă. Pentru copii ne-am gândit să aducem un carusel.”, spune Aura Culea, organizatorul expoziţiei.

Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută - calitate, diversitate, prețuri corecte.

Cele peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinţe în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2016 14:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login