Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O nouă ediție Vintage Bazaar, dedicată artizanilor din vestul țării!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Obiecte de artă, design și decor, accesorii lucrate manual și haine create de designeri vestimentari. Toate acestea le puteți găsi la cea mai nouă ediție a Vintage Bazaar. 

Evenimentul are loc la Porto Arte în Timișoara în perioada 18-19 februarie, iar artizanii din vestul țării își vor prezenta produsele într-o expoziție Artisans Bazaar.

Artisans Bazaar pune accent pe artizanii deosebiţi pe care îi promovăm sub o denumire care îi caracterizează cel mai bine. Sunt pregătiți să revină cu noile colecții şi creaţii la prima ediție de anul acesta”, spun organizatorii.

Nu va lipsi nici de această dată Roata Norocului, unde pe lângă premiile puse la bătaie de artizanii prezenți la târg, puteți câștiga cărți oferite de Librăria La Două Bufnițe și bilete la spectacolele susținute Teatrul Național din Timișoara.

 DSC6648 1

În cadrul Artisans Bazaar, organizația Noua Acropolă propune 2 ateliere creative, pictură pe basorelief și atelier de Ikebana iar Teatrul Portabil vă invită duminică de la ora 17:00 tot în cadrul târgului, la un Show de improvizație folclorică în context urban.

Evenimentul este organizat de Noi Re-Creăm, ONG care are ca obiectiv general revitalizarea culturală a orașului cunoscut pentru instalația de umbrele colorate de pe strada Alba Iulia. 

Expoziția poate fi vitată în perioada 18-19 februarie, între orele 10:00 și 20:00. Biletele de intrare costă 5 lei.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/165102763987536/

Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2017 14:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login