Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O nouă ediție de iarnă a Vintage Bazaar, la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iarna aduce la Timișoara o nouă ediție a mult iubitului eveniment Vintage Bazaar!

Creațiile vestimentare chic, bijuteriile hand-made, obiectele de decor, cosmeticele bio şi decorațiunile de Crăciun sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți găsi, în weekend, la cel mai fashion eveniment.

Bazaarul își va deschide din nou porțile cu multă inspirație și culoare pentru o ediție de iarnă cum nu s-a mai văzut. Ajuns la a zecea ediție Winter Bazaar va avea loc la Porto Arte (Vaporul), în zilele de sâmbătă și duminică 17-18 decembrie, între orele 10.00-20.00. 

Dacă nu vă grăbiți să găsiți bradul de Crăciun, puteți pleca de la Winter Bazaar cu unul gata împodobit cu accesorii hand-made, căci și această ediție este plină de concursuri.  

"Îi invităm toți iubitorii de lucruri frumoase și pe toți cei care pun preț pe artizanatul local, să ne treacă pragul și să descopere caracterul special al evenimentului nostru, care creează stare, atmosferă, un cadru prietenos", transmite Nadina Jianu, organizatoarea evenimentului.

 

 

Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 13:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login