Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O nouă creșă va fi construită în zona Lipovei din Timișoara! Primăria caută constructor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vești bune pentru locuitorii din zona Lipovei! Aici va fi contruită o creșă nouă.

Primăria Timișoara a transmis către SEAP o procedură de achiziție publică pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor la o nouă creșă în nordul orașului.   

Municipalitatea vizează construirea unei clădiri noi cu destinația creşă, cu o capacitate de 29 de locuri pentru copii de vârstă antepreşcolară. La final, proiectul primăriei va cuprinde și angajarea de personal și dotarea creșei cu echipamentele necesare.

„Vrem să dăm toată atenția noastră cartierelor timișorene dens populate. Mulți părinți din zona Lipovei au solicitat primăriei deschiderea de noi creșe în cartierul lor și, pentru că ne dorim să îi sprijinim pe cei care își doresc să revină la muncă înainte de împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor, vrem să le oferim cetățenilor o nouă creșă în termen cât mai apropiat. De aceea, invit toate firmele interesate să își înainteze ofertele, să facem echipă pentru o lucrare de calitate, astfel încât copiii și părinții din Lipovei să aibă cât mai curând acces la o creșă nouă”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Proiectul este finanţat din fonduri europene.

Valoarea totală a proiectului este de 7,8 milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 1.018.256,49 lei, iar contribuţia proprie a solicitantului este de 6.861.084,29 lei.

Proiectul are ca termen de finalizare toamna anului 2022.

Ultima modificare Miercuri, 28 Aprilie 2021 15:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login