Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi reguli, la intrarea în Ungaria! Un punct de trecere a frontierei a fost deja închis pentru autoturisme!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Creşterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavrus din ţara noastră le-a determinat pe autorităţile maghiare să impună noi restricţii pentru cei care vor să intre pe teritoriul Ungariei.

Astfel, încă de azi-noapte, prin vama de la Cenad pot trece doar mijloacele de transport marfă până la 7,5 tone și lucrătorii transfrontalieri.

CITEŞTE ŞI: Video: Incendiu devastator! O piaţă întreagă, mistuită de flăcări! Tonetele şi tarabele au fost făcute scrum

Pentru celelalte categorii de participanți la traficul de frontieră este necesară utilizarea culoarelor de tranzit constituite pe teritoriul Ungariei.

“În acest sens, recomandăm folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei de la granița româno-ungară, aflate pe culoarele de tranzit stabilite de autorităţile ungare. Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, transmite Poliţia de Frontieră Timişoaara.

În plus, tranzitarea Ungariei este permisă doar pentru cei care nu prezintă simptome ale infecţiei cu SARS-COV-2 şi dacă pot demonstra scopul călătoriei, respectiv dreptul de intrare în țara de destinație.

De asemenea, la punctele de trecere a frontierei se face triajul epidemiologic, iar cei suspecţi de coronavirus sunt întorşi din drum.

Cetăţenilor care merg în Ungaria, li se permite accesul doar dacă sunt asimptomatici şi cu efectuarea unei perioade de carantină obligatorie.

CITEŞTE ŞI: Bătaie generală! Patru indivizi au bătut crunt trei bărbaţi şi au distrus o maşină!

Nu se impune măsura carantinării sau izolării persoanelor care vin din România și prezintă la controlul  de frontiera 2 teste moleculare negative pentru infecția cu SARS – COV – 2 efectuate în ultimele 5 zile.

Cele două teste trebuie efectuate la o diferență de 48 de ore unul de celălalt, iar certificatele trebuie să fie emise în limba maghiară sau engleză.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login