Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nicolae Robu a votat pentru ca România să fie reprezentată cu cinste, demnitate şi credibilitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La două ore de la deschiderea secţiilor de vot, la urne s-a prezentat şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Edilul a votat ca de obicei, la Şcoala Generală nr. 30, unde a venit alături de soţia sa şi de senatorul PNL, Ben Oni Ardelean.

“Am votat pentru continuitate în reprezentarea României cu cinste, cu demnitate, cu credibilitate, cu competenţă, cu înţelepciune şi cu loialitate. Aştept să văd un preşedinte care, aşa cum am mai văzut, care înţelege ce înseamnă un stat de drept, care asigură României un statut de credibilitate în plan internaţional, alături de partenerii noştri din Uniunea Europeană, din NATO, partenerii strategici, un preşedinte preocupat ca în interiorul ţării lucrurile să meagă bine, desigur, în limitele prerogativelor constituţionale”, a declarat primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu.

Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2019 09:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login