Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Montessori Haus Timișoara și Atletic Club Maraton vă invită la Crosul Vacanței

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crosul Vacanței este o cursă necompetitivă dedicată copiilor organizată în fiecare an de Montessori Haus Timișoara și Atletic Club Maraton.

Evenimentul a fost gândit în spiritual fair play pentru încurajarea familiilor să trăiască sănătos și să prețuiască mișcarea în aer liber alături de copii, prin a le insufla pasiunea pentru sport și activitate fizică.

CITEŞTE ŞI: Riscul de inundații persistă! Codurile portocaliu și galben au fost prelungite!

“Am ales Herneacova ca loc de desfăşurare a acestui eveniment, pentru că aici copiii se simt excelent. Zona este plină de vegetație iar peisajul este mirific.  În plus am vrut nespus de mult să ne rupem de agitația orașului. Frumusețea crosului nostru constă în faptul că la start se pot alinia copii, părinți, bunici, de fapt pentru mămici, tătici și bunici vom avea un start separat. Scopul nostru este să promovăm mişcarea în aer liber, prin urmare toți concurenții vor fi câștigători.  Pentru cei mici avem premii, diplome, medalii și multă distracție”, a declarat Daniel Scornea, directorul de marketing al Montessori Haus Timişoara.

Alergarea este benefică pentru copii în principal datorită influenței pozitive asupra sănătății, ca orice altă activitate sportivă, dar și prin faptul că se practică în aer liber.

În plus, celor mici li se pot alătura şi părinţii, care astfel le oferă copiilor posibilitatea de a se dezvolta armonios, de a fi mai sănătoşi, mai fericiți și mai încrezători.

CITEŞTE ŞI: Criminalul poliţistului de la Recaş va fi dus mâine în arest! Starea de sănătate permite transferul din spital

Anul acesta Crosul Vacanței se va desfășura pe data de 15 iunie, de la ora 11.00 pe Domeniul Herneacova. Vor putea lua startul copii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, însă competiţia este pe categorii de vârstă: 4 – 6 ani, 7 – 10 ani, 10 – 13 ani și 13 – 15 ani.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Aşa cum a anunţat sursadevest, în urmă cu trei zile, un PMP-ist din Timiş a fost numit deja, secretar de stat în ministerul Transporturilor.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login