Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mitropolitul Banatului a dăruit o casă unei familii cu opt copii, în prag de iarnă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan a surprins din nou! De data aceasta Înaltpreasfinţitul a ajutat o familie cu opt copii.

În prag de iarnă, Arhiepiscopia Timișoarei a finalizat lucrările de zidire a unei locuințe pentru familia nevoiașă din localitatea Murani, Județul Timiș. Cu acest prilej, în cursul zilei de ieri a avut loc, în prezența Părintelui Mitropolit Ioan, slujba de sfințire și de binecuvântare a noii case.

După slujbă, Înaltpreasfinția Sa a rostit un cuvânt de mângâiere pentru această familie nevoiașă, oferindu-le lemne pentru iarnă, covoare, veselă și pachete cu alimentare. Totodată, la magazinul alimentar din comună, s-a oferit membrilor familiei un abonament de pâine și lapte pentru o perioadă de patru luni.

Familia cu opt copii, care a beneficiat de noua locuință, va rămâne în strânsă legătură cu Centrul eparhial din Timișoara, care se va griji în continuare de cele necesare traiului, astfel încât copiii să poată beneficia și de o educație specifică vârstei fiecăruia.

„Am cercetat aproape toate satele și am văzut că Banatul, deși este o zonă înstărită, totuși, în unele locuri, există multă sărăcie și nevoință. Am cumpărat de curând o casă pentru un deținut, iar, acum, văzându-o pe sora Maria cu opt copii că locuiește într-o casă aflată în pericol de prăbușire, m-am gândit că, în prag de iarnă, să intre în casă nouă, decentă, pentru a putea aștepta Nașterea Domnului nostru Iisus și în care poate să-și crească copiii mai departe. Casa are deja curent electric, iar, din mila lui Dumnezeu, o să le asigurăm un abonament de pâine și lapte pentru întreaga perioadă a iernii”, a precizat Mitropolitul Banatului.

În septembrie 2016, Arhiepiscopia Timișoarei a donat o casă în localitatea Variaș, unui deținut de la Penitenciarul Timișoara, cu patru copii, iar acum acest proiect social continuă prin donarea unei alte case, nou construită, pentru o familie cu opt copii.

 

Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 15:42

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login