Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mijloacele de transport în comun din Timișoara, dezinfectate cu lămpi cu ultraviolete!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toate mijloacele de transport în comun din Timișoara, care ies pe traseu sunt dezinfectate!

CITEȘTE ȘI: Pompier infectat cu COVID-19! A fost transportat de urgenţă la spital

Pe lângă dezinfecția mijloacele de transport cu cloramină și detergenți, STPT a achiziționat și 15 dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. 

Dispozitivele bactericide distrug bacteriile, virusurile, sporii de mucegai și alte impurutăți din interiorul mijloacelor de transport în comun. Acestea vor fi distribuite în toate mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara, pe rând, timp de 20 de minute în fiecare unitate, perioadă în care lămpile bactericide vor îndepărta virusuri, bacterii, spori de mucegai etc. 

Aparatele sunt prevăzute cu câte 8 tuburi generatoare de lumină, fiind montate pe un stativ mobil dotat cu un dispozitiv de orientare care permite dezinsecția până la 360 de grade. 

CITEŞTE ŞI: Bebeluşul de două săptămâni, infectat cu coronavirus, internat la Maternitatea Bega din Timişoara, alături de mama lui

Durata de viață garantată a tubului bactericid este de minim 9.000 de ore de funcționare.

Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2020 12:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login