Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Micii producători din Banat își dau întâlnire, în acest sfârșit de săptămână, la Muzeul Satului Bănățean!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș sprijin producția locală și organizează o piață dedicată exclusiv micilor producători din Banat.

CITEȘTE ȘI: Imagini dramatice! Copii şi oameni bătrâni, salvaţi de pompieri din calea urgiei! Judeţul Timişul este în continuare în pericol de inundaţii

În zilele de 20 și 21 iunie, respectiv sâmbătă și duminică, la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, are loc prima ediție a evenimentului „Piața Micilor Producători”. Acțiunea promovează producătorii locali în această perioadă grea generată de epidemia cu noul coronavirus. Măsura a fost luată sub umbrela „OcroTim”, program inițiat de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Ne dorim ca inițiativa să se adreseze exclusiv adevăraților mici producători de legume, fructe, panificație sau orice alt tip de alte produse locale din Banat. A fost gândită ca un sprijin în ceea ce privește desfacerea mărfii. Veniturile micilor producători au fost afectate considerabil de restricțiile de circulație. Piața de la Muzeul Satului este o punte de legătură cu timișenii, un impuls în activitatea de producție locală”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

La eveniment s-au înscris peste 50 de mici producători din Timiș, Caraș-Severin și Arad. Piața se va desfășura între orele 10.00 și 18.00.

CITEŞTE ŞI: S-a dat alarma, aproape de frontieră! A fost chemat de urgenţă un echipaj medical să facă triaj epidemiologic

Programul OcroTim a fost conceput de președintele CJ Timiș și are ca obiectiv principal relansarea socio-economică a județului, prin implementarea de măsuri concrete în opt domenii de activitate.

 

foto: arhivă

Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2020 15:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login