Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mesajul de mulţumire al medicilor de la Spitalul Victor Babeş din Timișoara, pentru jurnalişti: Amintirile, zâmbetele şi lacrimile de recunoştinţă vor dăinui peste ani!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După trei luni în care au tratat bolnavi de coronavirus, medicii de Spitalul Victor Babeş din Timişoara au avut o întâlnire specială cu jurnaliştii.

Au oferit diplome şi le-au mulţumit pentru rolul pe care l-au avut în combaterea răspândirii noului virus.

CITEŞTE ŞI: Liderul CJT, Călin Dobra, solicită Guvernului patru măsuri post-pandemie a căror eficiență a fost demonstrată pe perioada stării de urgență

“Vreau să mulțumesc tuturor membrilor presei locale, pentru că ați făcut parte din echipa noastră de război împotriva coronavirusului. Ați fost pe aceeași baricadă cu noi, și împreună am reușit, cel puțin până în momentul de față, să facem față cu bine pandemiei. Dacă nu ați fi fost dumneavoastră să transmiteți ideile noastre comunității, dacă nu ați fi fost dumneavoastră să transmiteți ceea ce e important și să încercăm să distrugem fake news-urile, nu cred că am fi avut aceste rezultate. Dacă nu ați fi fost dumneavoastră ca să reușim să mobilizăm comunitatea locală, la care am observat o solidaritate extraordinară în momentul în care am cerut sprjinul, nu am fi avut tot ce ce vedeți acum, de la dotarea spitalului cu echipamente performante până la avea în permanență echipamente de protecție, ceea ce ne-a permis ca noi să nu cădem în această bătălie. Nicio persoană din personalul sanitar – medici, asistenți, infirmiere – nu a fost contaminată, ceea ce este foarte important”, a spus dr. Virgil Musta.

diploma

 

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2020 13:02

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login