Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

MEMORABIL! Ce-ai zice de o nuntă în aer liber, la marginea pădurii?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara este gazda unui eveniment mult așteptat de cei ce au de gând să se căsătorească curând. 

Aici se desfășoară, în acest weekend, un târg pentru mirese ce aduce în același loc zeci de firme dornice să transforme un eveniment atât de important în cea mai frumoasă experiență trăită de o persoană.

Targ de nunti 09

Ce-ai zice de o nuntă în aer liber, chiar la marginea pădurii, într-un decor de vis? Astfel de momente memorabile promit cei de la Domeniul Herneacova care au venit în fața viitorilor nuntași cu idei de netrecut cu vederea, atât din punct de vedere al locației, cât și din punct de vedere al serviciilor.

Cadrul natural de vis de la Herneacova satisface chiar și cele mai rafinate gusturi, iar calitatea meniului nu va fi mai prejos. Produsele tradiționale din bucătăria românească, cât și specialitățile internaționale pregătite de maeștrii bucătari Nicolae Guștere și Daniel Cheregi vor demonstra că întotdeauna un eveniment reușit va depinde și de bucatele proaspete și gustoase servite.

Targ de nunti 03

La Herneacova, nunțile pot fi organizate atât indoor, cât și outdoor, în funcție de preferințe, iar capacitatea de locuri se adaptează oricărei cerințe.

În plus, pentru ca totul să fie perfect, așa cum merită orice mireasă și orice mire, la pachetul prezentat se adaugă și servicii foto-video de înaltă calitate.

Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017 14:26

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login