Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Liber la meciurile Poli! Conducerea clubului le permite cadrelor medicale, accesul gratuit, în tribune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Coronavirusul continuă să facă ravagii, iar restricţiile sunt o constantă a vieţii noastre, de un an încoace.

Dar, autorităţile vorbesc depre o relaxare a acestora, peste o lună-două, când va fi permisă şi participarea la anumite evenimente.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător! Un muncitor a fost îngropat de viu, sub un mal de pământ! Nu a mai putut fi salvat

Asta aşteaptă şi conducerea echipei de fotlbal Politehnica Timişoara, care îi aşteaptă în tribune, pe cei din lina întâi a luptei cu COVID-19.

“Doctorii şi personalul medical s-au confruntat faţă în faţă cu ravagiile virusului, neajunsurile sistemului şi angoasa creată în această perioadă.
În spatele măştilor şi a echipamentelor de protecţie cu care s-au obişnuit de mult, salvatorii noştri sunt totuşi nişte oameni. Iar din păcate eforturile lor nu au fost mereu apreciate aşa cum meritau. Nedreptăţile din spaţiul public la adresa celor care acum ar trebui să fie consideraţi adevăraţi eroi nu ne pot lăsa impasibili”, transmite conducerea clubului.

Ca să îşi arate solidaritatea şi recunoştinţa faţă de medici, reprezentanţii Politehnica Timişoara le oferă accesul gratuit la meciuri.

CITEŞTE ŞI: Număr uriaş de decese! Aproape 200 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Alţi 1.466 de pacienţi cu COVID, internaţi la ATI

“Şi chiar dacă gestul nostru putea fi considerat o picătură într-un pahar cu apă, ne place să credem că a fost un exemplu despre cum ne putem ajuta în cadrul comunităţii. Acum, când încercăm să zărim "lumina de la capătul tunelului" şi sperăm să revenim într-un viitor cât mai apropiat la viaţa de dinainte, Politehnica Timişoara a decis să ofere acces liber personalului medical la meciurile de acasă ale alb-violeţilor, în baza legitimaţiei de serviciu şi pe termen nelimitat, din momentul în care se va permite din nou desfăşurarea partidelor cu spectatori în tribune!”, mai anunţă conducerea Politehnica Timişoara.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login