Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

La Timişoara, ca la Hollywood! Iura Luncaşu filmează câteva scene, în oraşul de pe Bega. În film apare şi Nicolae Robu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cunoscut pentru peliculele “Faci sau Taci” sau “Ghinionistul”, regizorul Iura Luncaşu se pregăteşte să aducă în faţa publicului un nou fim.

Este vorba despre “Odată pentru totdeauna”, inspirat din viaţa lui şi care îi aduce laolaltă pe Smiley, Ada Galeş şi Cătălin Cazacu.

CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 14 ani! Fetiţa a dispărut fără urmă

În film va apărea şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, mai ales că unele scene se filmează aici.

“Filmez în Timişoara pentru că îmi place mie oraşul foarte mult, pentru că aici am găsit sprijin, din partea Primăriei şi a dmonului primar, în special. Ne este foarte complicat în perioada asta, pentru că suntem într-un fel de dezvoltare. Noi am început acum să inventăm filmul de public şi evident că singuri ne-ar fi foarte, foarte complicat, aşa c avem nevoie de parteneri, ca să putem mişca lucrurile. Cumva, am îmbinat interesele. Povestea este cu un bucureştean, care se mută într-un oraş de provincie, iar Timişoara mi s-a părut oraşul perfect”, a declarat regizorul Iura Luncaşu.

Filmul urmăreşte trei poveşti, legate prin personajul principal, interpretat de Smiley. Acesta joacă de fapt rolul lui Iura Luncaşu.

Am scris după povestea mea, iar bărbatul care face legătura între cele trei întâmplări este cel care intră în depresie. Poveştile sunt comice, iar finalul este pozitiv. Din cele trei poveşti reale, două sunt întâmplările mele personale şi una este a fratelui meu”, a mai spus Luncaşu.

Câteva dintre scenele din Timişoara au fost filmate în Piaţa Sfântu Gheorghe, iar altele la Friends Arena, unde de altfel au şi fost cazaţi ectorii şi membrii echipei tehnice.

film iura luncasu

CITEŞTE ŞI: 36 de morţi, de ieri până astăzi, pe fondul pandemiei de coronavirus! Patru nu aveau nicio altă boală

“Între noi, cei care nu suntem actori, ci am devenit de curând, există o vorbă: că Iura poate face şi un cal să joace. Eu sunt exemplul cel mai bun, că a reuşit să mă facă şi pe mine să joc. Şi chiar dacă puteam sta acasă, am ales să stăm aici la hotel, care este foarte mişto, pentru că este altfel când eşti cu echipa şi nu pot să mă despart de Iura, pentru că suntem conectaţi wi-fi şi dacă plec prea departe, se întrerupe conexiunea”, a spus râzând, Cătălin Cazacu.

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2020 14:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login