Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

La Pașapoarte și la Permise Auto se lucrează inclusiv luni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciile de Pașapoarte și de Permise Auto, au program cu publicul inclusiv luni, zi declarată liberă de Guvernul României.

Astfel, în data de 23 ianuarie Serviciului pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Timiş își desfășoară activitate conform programului normal de lucru cu publicul, mai exact în intervalul orar 8.00 – 16.30.

În cadrul Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș își va desfășura activitatea conform programului normal de lucru doar compartimentul de examinări. Astfel, toate persoanele planificate pentru data de 23 ianuarie vor putea susține proba teoretică și proba practică pentru obținerea permisului de conducere, conform programării.

24 ianuarie este zi nelucrătoare.

Serviciului public comunitar regim pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor și Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor al județului Timiș își vor relua activitatea în regim normal de lucru, în data de 25 ianuarie.

Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2017 13:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login