Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Naţională a României este marcată la Timişoara, prin parade militare, spectacole, depuneri de coroane şi deschiderea Târgului de Crăciun.

Evenimentele încep la ora 8:30, cu o depunere de coroane la Monumentul Eroilor Neamului din Calea Şagului, unde va avea loc şi un scurt ceremonial militar.

CITEŞTE ŞI: Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

La ora 10:00 vor fi manifestări similare şi la Monumentul Ostaşului Necunsocut din Parcul Central, iar la 12:30 va începe defilarea forţelor din MapN, MAI, SRI, Penitenciarul Timişoara şi din Poliţia Locală.

Parada se va desfăşura pe bulevardul Take Ionescu, unde de asemenea va avea loc şi prezentare tehnicii de luptă.

La ora 16:00, evenimentele se mută în Piaţa Operei, unde va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul ,,Ghiocelul” din Giroc și soliștii Mariana Zota, Monalisa și Radu Sufan, Bogdan Firu și Loredana Sur. Dirijor : prof. Adrian Safta. Coregrafia: Victor Jicheran și Ionel Sipos.

La ora 17.00, tot în centrul oraşului va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul ,,Timișul’’ și soliștii Robert Târnăveanu, Doriana Talpeș, Dumitru Stoicănescu.

La ora 17:20 începe retragerea cu torțe, pe traseul: Bulevardul Regele Ferdinand I (în fața Catedralei Mitropolitane din Timișoara) - Bulevardul Regele Ferdinand - Bulevardul CD Loga -  Bulevardul Revoluției din 1989 -  Piața Unirii -  Piața Libertății - Piața Victoriei.

CITEŞTE ŞI: UVT, decorată de către Președintele României cu Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer

La ora 18.00 va fi aprins iluminatul festiv de sărbători, în centrul Timișoarei, iar la 18:15, pe scena din faţa Operei va începe un program artistic susținut de Ansamblul ,,Timișul’’ și soliștii Olguța Berbec, Petrică Miulescu Irimica, Stana Stepanescu.

Începând cu ora 19.15 pe scena din Piața Operei vor urca, rând pe rând, Dragoș Moldovan și trupa Holograf, iar la ora 22.00 va avea loc tradiţionalul foc de artificii.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login