Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jandarmii au făcut fericiți zeci de copii, dar și mai multe familii nevoiașe, în prag de sărbători!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara au adus zâmbete unor copii și familii, pentru care Paștele însemna o zi ca oricare alta.

CITEȘTE ȘI: Baruri, cluburi și magazine alimentare, verificate înainte de sărbători! S-a lăsat cu amenzi

Mai exact, jandarmii au oferit cadouri copiilor aflați în Centrul de Zi "Sf. Nicolae" din Timișoara și unor familii aflate în dificultate. 

Acțiunea de strângere de fonduri financiare și bunuri alimentare sau nealimentare, a fost posibilă prin intermediul Asociației “Urmașii lui Glad” Timișoara. 

În această acțiune s-au implicat, de asemenea, membrii Grupului Catehetic Ortodox "Sf. Ioan Gură de Aur" din Timișoara și reprezentanți ai mai multor societăți comerciale.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Forfotă mare, la Mănăstirea Șag! Măicuțele au început vopsitul celor o mie de ouă

Astfel, jandarmii au ajuns și la Maria, o fetiță în vârstă de 12 ani, care a primit, drept cadou, o pereche de ochelari de vedere, de care avea mare nevoie, iar un bunic, ce îngrijește trei nepoți și care trăiește la periferia orașului în condiții improprii, a primit alimente.

Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2018 17:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login