Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ALTCVA te cheamă la “Revedere”, o petrecere cu muzică electronică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Muzică și artă exprimate liber la “Revedere”, un eveniment semnat ALTCVA.

Noul brand din industria timișoreană are misiunea de a promova muzica bună și arta în stare pură, dorind să ofere experiențe artistice contemporane, nealterate de diverse trenduri comerciale. Scopul lor este de a crea o comunitate în care muzica și arta pot fi exprimate liber, facilitând dialogul dintre artiști și public.

“Revedere” îi aduce în prim-plan pe Miss I și Chriss Zahary la o întrevedere muzicală sublimă, în Timișoara, “cu voi, cu noi, între ei și între noi”.

CITEȘTE ȘI: Tupeu maxim! I-a furat lanțul de la gât, în plină stradă! Cine i-a recuperat unei femei bijuteria?

Miss I, sau Ioana, cum o știu prietenii, este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică electronică din România. Se spune că muzica bună conectează oamenii, iar Miss I are mereu muzica alături de ea. Seturile ei surprind de fiecare dată, ea nefiind adepta unui stil anume, încearcă mereu să aducă ceva diferit pe ringul de dans. Pasionată încă de mică, împreună cu un prieten, a pus bazele proiectului GrooveON, un post de radio online ce a promovat muzica și cultura urbană. Colecționară de vinil-uri, Ioana pune bazele primului magazin de discuri din România, Misbits, un loc devenit foarte repede un reper pentru iubitorii de muzică electronică de calitate. Nu după mult timp își lansează și o casă de discuri - Misbits Recordings - prin care dorește să promoveze o altfel de muzică, una ce nu își găsește locul cu ușurință la alte case de discuri.

CITEȘTE ȘI: Project COFUND-MANUNET III - KBS - Weld

Chriss Zahary este un dj timișorean îndrăgit deja pe scena muzicii electronice din Timișoara și din țară. De-a lungul unui deceniu de carieră și aproape două de pasiune pentru muzică, Chriss Zahary și-a format un stil muzical complex, ritmat și unic, ce propune de fiecare dată o călătorie între timp și spațiu.

Evenimentul pus la cale de ALTCVA are loc sâmbătă, 12 mai, la Reflektor, pe Bd. Liviu Rebreanu.

Prețul unui bilet este de 20 de lei până la ora 1.00 și 30 de lei după această oră.

Mai multe detalii găsiți aici.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Lucrările de modernizare din centrul Timişoarei nu s-au încheiat, deşi circulaţia a fost redeschisă zilele trecute.

Detalii

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, desfășurat pe Aeroportul International Timișoara, în primele șase luni ale anului 2019, confirmă o creștere față de aceeași perioadă a anului anterior.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login