Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Staţiunea Buziaş se reinventează! Oferte speciale pentru întreaga familie, de la copii, la bunici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Termoterapia, băile de plante, hidroterapia cu ape calde şi băile galvanice sunt doar câteva dintre tratamentele de care au parte cei care vin în staţiunea balneară Buziaş.

Aproximativ 3.000 de oameni vin anual aici, pentru a beneficia de astfel de cure, care au un rol extrem de important atât în ameliorarea şi chiar în vindecarea anumitor afecţiuni, cât şi în menţinerea unei stări de sănătate.

“Sunt pacient al acestei baze de tratament de ani întregi şi vin aici de două ori pe an. O dată vin cu bilet, prin Casa de Pensii, şi o dată vin pe cont propriu. Tratamentul este nemaipomenit de bun, personalul este extraordinar de bine instruit şi amabil, iar când plec de aici mă simt foarte, foarte bine. Eu am probleme cardiovasculare şi diabet, iar tratamentul de aici mă ajută foarte mult”, a declarat pentru sursadevest unul dintre pacienţi.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în vestul țării! Un tir încărcat cu zeci de tone de fructe și legume, distrus complet

“Eu am venit aici prima dată în anul 2010 şi m-am simţit foarte bine. Am venit cu baston şi am plecat fără el. Am insuficienţă circulatorie venoasă şi arterială şi cel mai eficient tratament de care am avut parte este cel de aici. Cel mai bine mă simt în vănile de inox care sunt foarte comode şi confortabile pentru persoanele care au probleme de artroză, care nu pot merge bine”, spune o pensionară căre revine la Buziaş ori de câte ori are ocazia.

statiune buzias06

Pentru ca lumea să conştientizeze avantajele zonei, dar şi pentru identificarea problemelor şi a soluţiilor, pentru fiecare în parte, directorul staţiunii a organizat o dezbatere cu tema “200 de ani de istorie balneară în Staţiunea Buziaş. Rezultatele anului balnear 2017, provocări şi perspective”.

CITEŞTE ŞI: Președintele CJT, Călin Dobra: Sunt zile în care decența și bunul simț trebuie să primeze! La ce se referă?

“Scopul a fost să transmitem un mesaj frumos, un mesaj corect, despre factorii naturali de cură, despre potențialul pe care stațiunea îl are, despre parteneriatul integrat cu autoritatea locală, despre bunele noastre intenții de a ne îndrepta către turiștii - pacienți, cu produse pe care le oferim, încercând să rezolvăm o problemă cu finanțare, deoarece Casa Națională de Pensii suportă doar un cuantum în ceea ce însemnă turismul de sănătate, observând că de la an la an biletele au scăzut”, a explicat pentru sursadevest.ro, directorul Staţiunii Buziaş, Leontin Gheorghe, care depune toate eforturile pentru dezvoltarea locaţiei şi, implicit, pentru atragerea de noi turişti.

În acest sens, a pregătit oferte speciale, pentru toată familia, cu rol atât în tratamentul unor afecţiuni cat şi în prevenţie.

statiune buzias10

De asemenea, o astfel de cură cu aer ionizat este extrem de benefică pentru cei mici, motiv pentru care părinţii sunt sfătuiţi să vină aici cu copiii.

“Am elaborat trei pachete pe care noi vrem să le promovăm începând cu anul 2018, ionizarea de weekend, încercăm să convingem părinții să petreacă perioade de timp în aerul ionizant în arealul hotelurilor, încercăm să determinăm oamenii să se uite la o săptămână, ca la <<săptămâna sănătății tale>> și împreună cu Fundația Cardio-prevent să oferim proceduri de tratament și un pachet cardio-metabolic. Astfel a luat naștere acest produs, <<săptămâna sănătății tale>> și<< vacanță pentru sănătate>>, încercând să arătăm oamenilor posibilitățile pe care le au în zonă, dar să beneficieze și de tratamentul pe care noi îl putem oferi cu apă minerală, de mofetă, de fizioterapie, de centrul SPA, de tot ceea ce noi oferim”, a mai spus Leontin Gheorghe.

Directorul staţiunii nu pierde din vedere nici pieţele externe, pe care şi-ar dori să le recâştige. Pentru asta însă este necesară o implicare a autorităţilor, care ar trebui să rezolve problemele legate de infrastructură.

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 13:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login