Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Invitaţie la dans! Hai şi tu să faci câţiva paşi pe cunoscuta melodie Jerusalema

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Piaţa Libertăţii din Timişoara va deveni scena unui flashmob cu participare numeroasă, în care se va dansa pe acordurile piesei Jerusalema.

CITEŞTE ŞI: Aproape 50 de morţi şi 447 de oameni în stare gravă. Bilanţul actualizat al epidemiei de coronavirus

Evenimentul, organizat de cluburile Bolero & Dance Spirit în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, are loc miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 17:00.

“Acțiunea este organizată în cadrul proiectului DanceTM - Timişoara Dansează, ce are ca scop promovarea turistică a oraşului în pași de dans și promovarea dansului ca stil de viață sănătos. Participarea la flashmob este gratuită și se face doar cu rezervare prealabilă, prin intermediul acestui link: https://bit.ly/33vrmF9, transmit organizatorii.

La flashmob, pot  marticipa maximum 500 de persoane, iar la intrarea în zona de dans, se va face un triaj epidemiologic.

Maximul de persoane participante la flashmob este de 500. Se va păstra distanţarea socială iar la intrarea în zona de dans, se va face triaj epidemiologic.

CITEŞTE ŞI: Migraţie electorală? Aproape 50 de oameni locuiesc în numai trei case

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login