Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Investiţii importante, pe Aeroportul Internaţional Timişoara! Ce planuri sunt, pentru anul care abia a început?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul 2019 a fost unul al investiţiilor majore, pentru Aeroportul Internaţional din Timişoara, unde au fost demarate lucrări importante.

Printre acestea se numără şi construcția noului Terminal de Sosiri Curse Externe, în valoare totală de 30.352.721,66 lei (inclusiv TVA).  

În prezent, această investiție cu termen de finalizare ultima zi a lunii martie, se află în stadiul execuției de lucrări la structura de rezistență, lucrări de închidere a structurii, instalații etc.

Investiții considerabile s-au făcut și pentru modernizarea infrastructurii din zona de operațiuni aeriene.

S-au investit aproximativ 1,9 milioane de euro în lucrări la pistă, sistemul de balizaj, sistemul de alimentare cu energie electrică.

Dezvoltarea Regiunii de Vest a României și a activității Aeroportului Internațional Timișoara, se condiționează reciproc.

"În anul premergător deținerii titlului de Timișoara Capitală Europeană a Culturii, ne dorim să oferim condiții și servicii optime pentru cetățenii Regiunii de Vest a României, precum și pentru turiștii care vor tranzita aeroportul Timișoara”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Au fost organizate proceduri de selecție în vederea achiziției de echipamente speciale pentru siguranța și securitatea zborului finanțate prin POIM, astfel încât să fie posibilă achiziția în semestrul I a anului 2020.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login