Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Iepurașul de la UPC a adus zâmbete pe fețele copiilor și vârstnicilor din centrele sociale din Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iepurașul a venit mai repede pentru copiii și vârstinicii din centrele sociale din Timișoara!

CITEȘTE ȘI: Pot începe lucrările de extindere la patru benzi pe Bulevardul Sudului!

UPC România a fost în Săptămâna Mare, alături de persoanele în vârstă din Complexul de Servicii  pentru  Persoane Vârstnice ”Sfântul Mihail și Gavril”, dar și de copiii de la Centrul pentru Copii  ”Sfantul Nicolae”, din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

UPC s-a transformat în  ”Iepuraşul de Paşte” și a fost așteptat  într-o atmosferă de sărbătoare, cu multe cântecele și poezii și scenete create de copii. Micuții au fost răsplătiți cu cadouri din partea celor de la UPC.

Cât de uşor este să facem gesturi frumoase: să oferim o mână de ajutor, un zâmbet, o vorbă bună. Este de datoria noastră să fim alături de cei aflaţi în dificultate, să le oferim momente de bucurie. UPC este astăzi împreună ei cu pentru a le da speranță și încredere, cu ocazia Sfintei Învieri. Le spunem prieteni, pentru că venim aici, an de an, încă de la înființarea acestor Centre”, a declarat Ştefan Stanciu, Manager Regional Comunicare  în cadrul UPC România.

CITEȘTE ȘI: Iepurașul de la UPC a adus zâmbete pe fețele copiilor și vârstnicilor din centrele sociale din Timișoara

Au fost distribuite peste 180 de cadouri vârstnicilor și copiilor din cele două centre.

upc 1

Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 17:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login