Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Hai la Muzeul Satului Bănăţean! Te aşteaptă o mulţime de bunătăţi direct de la micii producători, dar şi cele mai iscusite articole, făcute de meşterii populari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se anunţă un weekend plin, la Muzeul Satului Bănăţean, care găzduieşte cea de-a XX-a ediţie a Târgului Meşterilor Populari, dar şi Piaţa Micilor Producători.

Ambele evenimente vor avea loc în perioada 19-20 septembrie şi sunt organizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş.

CITEŞTE ŞI: Alarmant! 11 pacienţi ai unui centru de recuperare neuropsihiatrică din Timiş, infectaţi cu COVID-19

Şi, pentru că suntem în plină pandemie de coronavirus, reprezentanţii Muzeului au luat toate măsurile de precauţie, pentru limtarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

“Anul acesta vom fi organizați altfel: meșterii populari vor avea standurile în curțile obiectivelor, nu pe aleile muzeului, fapt care are în vedere distanțarea fizică necesară. Pe lângă articolele vestimentare, ceramice, din lemn și decorative expuse, meșterii vor face și demonstrații pe loc. În acealași timp, pe alei vom avea și Piața Micilor Producători, organizată de CJ Timiș (OcroTim), cu fructe, legume, mezeluri, brânzeturi, miere și altele”, transmit reprezentanţii Muzeului Satului Bănăţean.

Organizatorii fac apel şi la vizitatori, sp respecte distanţa fizică şi să poarte mască de protecţie.

Cei interesaţi trebuie să ştie că intrarea la ambele evenimente este gratuită.

CITEŞTE ŞI: Veste extraordinară! Mergi cu tramvaiul şi ai internet wireless

 

 

 

 

Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2020 17:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login