Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Hai la film, gratuit! Captain Marvel, cea mai aşteptată producţie a anului, vine la Shopping City Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui 2019 este Captain Marvel, care va avea premiera la Timişoara, în luna martie.

Iar vestea şi mai bună este că 300 de persoane vor putea viziona filmul în mod gratuit.

CITEŞTE ŞI: Elevii folosesc transportul școlar! Astfel, de luni se va introduce o nouă linie

“Mai mult, fie că sunt fani ai benzilor desenate sau cinefili pasionați, toți vizitatorii Shopping City Timișoara au șansa de a se număra printre primii spectatori ce vizionează exploziva producție de Hollywood. 150 de invitații duble, cu tot cu popcorn și suc, sunt pregătite pentru ei. Tot ce trebuie să facă este să achiziționeze produse de minimum 200 de lei din centrul comercial și să prezinte bonul (bonurile) fiscal(e) la Info Point în aceeași zi. După completarea datelor de înregistrare vor primi invitația dublă, ce le va deschide ușa către avanpremiera din 6 martie”, transmit reprezentanţii Shopping City Timișoara.

Filmul va fi proiectat pe cel mai mare ecran de cinema din țară, în format IMAX.

CITEŞTE ŞI: Vizitează Aeroportul Timișoara cu un clik! Este primul aeroport din România cu tur virtual în Google Maps

Formatul IMAX beneficiază de unul dintre cel mai performante ecrane din România, imaginile 3D fiind reproduse la o calitate superioară, ce este completată de o experiență acustică desăvârșită, prin sistemul „surround sound”.

Astfel, spectatorii se bucură de un sunet care zguduie pământul, fiind de 10 ori mai dinamic decât cel dat de sistemele standard și de un ecran uriaș, ce oferă cu până la 26% mai multă imagine decât cel dintr-o sală standard.

Concursul are loc în perioada 8 februarie – 4 martie, iar mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Timișoara, cu un click aici.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login