Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Galerie foto: Primul concert de după relaxarea restricţiilor! Cum s-au distrat timişorenii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost bucurie mare, în această seară, la Timişoara, unde autorităţile au dat startul distracţiei, după perioada de izolare, cu un concert Cargo.

În deschidere, pe scena din Piaţa Libertăţii au urcat cei de la TM Groove care au încălzit atmosfera.

Concertul s-a desfăşurat cu respectarea tuturor restricţiilor, astfel că, deşi evenimentul a fost gratuit şi s-a desfăşurat în aer liber, accesul s-a făcut pe baza unor rezervări.

public si scena

La intrare, tuturor participanţilor li s-a verificat temperatura, iar scaunele au fost aşezate la o distanţă de 2 metri, unul de altul.

“De îndată ce s-a comuncat că se pot organiza şi concerte, cu respectarea unor reguli specifie vremurilor pe care le trăim, am decis să organizăm un astfel de concert, cu renumita trupă Cargo din Timişoara. Mă bucur că avem vreme bună. S-au vândut toate bilete, care de fapt au fost gratuite, dar pentru a asigura controlul accesului, am decis să nu se poată intra decât cu bilete luate on-line, anterior spectacolului”, a explicat primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu.

Nimic însă nu i-a împiedicat pe fanii Cargo să se distreze pe cinste şi să se bucure că în sfârşit au parte de un concert în aer liber.

Cargo

“Am venit cu prieteni, dar stăm la distanţă unii de alţii, pentru că astea sunt regulile, însă este super, super rock-and-roll. Eeste greu pe scaun, dar facem joc de picioare, joc de glezne”, spune o tânără entuziasmtă.

„Este minunat. E greu să stăm pe scaune, dar ne obişnuim. Am venit special pentru Cargo. Sunt fan dintotdeauna. E foarte frumos, dar am fi vrut să fim acolo, în faţă. Aşa suntem obişnuiţi noi, rockerii, să fim lângă scenă”, a spus un fan al trupei Cargo.

cargo piat libertatii

 

cargo timisoara

concert cargo

Ceamai mare distracţie a fost însă dincolo de gard, unde tinerii s-au adunat să asculte piesele trupei Cargo.

Au cântat, au dansat şi au uitat de distanţarea socială, bucurându-se cu adevărat, de primul concert de după relaxarea restricţiilor.

tineri

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 22:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login