Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Festivalul PLAI, gata de start! Vezi aici programul complet al evenimentului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A mai rămas o zi până când se dă stratul distracţiei, la Muzeul Satului Bănăţean, care va găzdui şi în acest an, Festivalul Plai.

Evenimentul, ajuns la a XIV-a ediţie, se desfăşoară în perioada 13-15 septembrie şi reunește într-un nou cadru al Muzeului, peste 60 de prieteni cu proiecte noi și vechi.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș pregătește cel mai mare târg de amenajări, design, construcții și imobiliare din vestul țării

“Anul acesta vom surprinde publicul cu un alt tip de amenajare a festivalului PLAI, intrarea se va face pe lângă Grădina Zoologică. Vineri, la ora 18:00 se deschid porțile pentru a face loc celei de a XIV a ediție PLAI, o ediție care aduce multe schimbări. Vor transmite o parte din identitatea lor prin sunete Sonido Tupinamba, Nubyan Twist, Bebel Gilberto, iar noaptea va fi încheiată de Panjabi MC”, transmit organizatorii.

Zilele de sâmbătă și duminică aduc, începând cu ora 12:00, o mulțime de ateliere și activități pentru toate vârstele.

Vor fi de asemenea ateliere de inginerie genetică, de ilustrație, de cioplit în lemn, de făcut coronițe din flori, de făcut cosmetice naturale, introducere către primii pași de kizomba.

Nu vor lipsi nici degustările de vin, cafea și ciocolată, mâncare tradițională arabă și din Afganistan, alături de migranți și refugiați stabiliți în Timișoara, dar nici posibilitatea de a avea o experiență de fine dining în curtea unei case din cadrul muzeului.

CITEŞTE ŞI: Intervenţie de urgenţă a pompierilor! Au reuşit să evite o nenorocire, în numai 5 minute

“PLAI a mers mereu dincolo de muzică, aducând în față oameni, proiecte, inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, incluzive și deschise. Pentru noi, agenda activităților din timpul zilei este sufletul festivalului; locul în care părinți, bunici, copii, tineri și adulți vin împreună și se expun experiențelor, în timp ce oameni extraordinari din organizații oferă dezinteresat, e locul unde se crează magie!”, mai spun organizatorii festivalului.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI PLAI 2019

Abonamentul Festivalului PLAI poate fi achiziționat la prețul de 98 de lei, online pe www.plai.ro, şi fizic de la librăriile Cărtureşti. În perioada festivalului valoarea abonamentului va fi de 118 lei, iar biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate la 78 lei.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login