Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Eveniment de excepţie, de Ziua Timişoarei! Câștigător al Premiului Grammy, Cristian Măcelaru va dirija orchestra Filarmonicii Banatul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus, autorităţile locale din Timişoara încearcă să marcheze momentele importante ale oraşului, prin evenimente culturale şi artistice.

Şi, cum pe 3 August este sărbătorită Ziua Timişoarei, în jurul acestei date au aloc mai multe manifestări care se vor organiza cu respectarea tuturor măsurilor de prevenţie a răspândirii noului virus.

CITEŞTE ŞI: Focarul de infecţie cu COVID-19 Smithfield se măreşte! Reacţia companiei, după suspendarea activităţii

“Programul  Primăriei Timișoara prin care se va marca ,,Ziua Timișoarei” în acest an  cuprinde nu doar spectacolul folcloric din 30 iulie sau Concursul ,,Bega Music Festival”, ci și un important proiect realizat împreună cu Filarmonica Banatul din Timișoara. Astfel, iubitorii muzicii clasice au șansa de a urmări vineri, 31 iulie, începând cu ora 21, în Parcul Rozelor,  un Concert Vocal - Simfonic Extraordinar susținut  de către orchestra  și corul Filarmonicii ,,Banatul”, sub bagheta dirijorului Cristian Măcelaru”, anunţă Primăria Timişoara.

Muzician de excepție născut la Timișoara, Cristian Măcelaru este câștigător al Premiului Grammy în acest an pentru cea mai bună interpretare instrumentală solo și viitor director muzical al Orchestrei Naționale a Franței.

Conducerea Corului "Ion Românu” al Filarmonicii "Banatul” aparține dirijorului Iosif Todea.

Suita pentru orchestră Planetele de Gustav Holst va fi întregită o de proiecție de imagini însoțită de comentarii ale cosmonautului român Dumitru Prunariu.

Cei ce doresc să se bucure de acest moment vor accesa pagina de facebook , ”Evenimente Primăria Timișoara” și se vor înscrie pe lista celor 500 de locuri disponibile, urmând să fie respectate toate cerințele legale referitoare la distanțarea socială și purtarea măștii.

CITEŞTE ŞI:

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login