Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este oficial! Liceul Alimentar din Timişoara este închis pentru două săptămâni! Ce a cerut inspectorul şcolar?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, pentru discutarea măsurilor care urmează să fie luate în ceea ce priveşte problema coronavirusului.

La Timişoara, situaţia este îngrijorătoare, pentru că aici s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri.

CITEŞTE ŞI: FOTO Doamnele și domnișoarele din vestul țării, ”amendate” cu flori, de ziua lor!

Au fost diagnosticate cu COVID 19, cinci persoane, dintre care trei sunt elevi de la Liceul Alimentar.

Situaţia a creat panică în rândul părinţilor care cer, printr-o petiţie on line, suspendarea închiderea tuturor şcolilor, de teamă ca boala să nu se răspândească.

Acelaşi lucru l-a cerut şi inspectorul şcolar general, Aura Danielescu, însă propunerea ei nu a fost agreată de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.

Astfel, astăzi s-a decis ca doar Liceul Alimentar să fie închis, pe o perioadă de 14 zile.

“În cadrul şedinţei au fost două propuneri. DSP Timiş a propus suspendarea activităţii educative în unitatea de învăţământ la care au existat confirmarea infectării cu COVID 19, pentru o perioadă de 14 zile, iar Inspectoratul Şcolar a propus suspendarea cursurilor la unităţile de învăţământ din tot judeţul Timiş, pe o perioadă de trei zile. În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au discutat ambele propuneri şi s-a decis suspendarea cursurilor, pe o perioad[ de 14 zile, doar la unitatea de învăţământ de unde provin cei trei elevi”,a declarat prefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ.

CITEŞTE ŞI: WizzAir suspendă toate zborurile spre nordul Italiei, din cauza epidemiei de coronavirus!

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login