Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Denunţaţi-vă vecinii! Provocarea lansată de primarul Timişoarei, în demersul de demolare a garajelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rând pe rând, garajele din Timişoara sunt puse la pământ, iar locul lor este luat de parcări.

Doar în zona Soarelui au fost deja amenjate 2.000 de astfel de locuri, situaţie cu care primarul oraşului se mândreşte.

CITEŞTE ŞI: Încep înscrierile la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara! Aproape 2.000 de locuri disponibile

“Cartierul Soarelui din Timişoara a devenit primul cartier din România, liber de garaje.  Mulțumesc stimaților mei vecini, locatarii Cartierului Soarelui, pt deschiderea arătată, pt constructivitate, pt spiritul cooperant pt mai binele orașului, pt modernizarea sa, pt saltul său pe un alt nivel de civilizație! Fără așa ceva din partea dânșilor, n-aș fi putut reuși ce-am reușit! Îmi exprim speranța că sunt cu toții mulțumiți de cele peste 2.000 de locuri de parcare civilizate create în locul urâtelor garaje, de aleile pietonale până la intrările în blocuri, de spațiile verzi conexe create -verzi cu adevărat, nu doar pe hârtie!-, de mulțimea de bănci amplasate peste tot. De faptul că în cartier nu mai există noroi, iar praful s-a diminuat extrem de mult!”, a scris primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe facebook.

Acest lucru se va întâmpla în toate cartierele oraşului, următorul fiind cel din Calea Buziaşului.

Până atunci însă, edilul face apel la timişoreni să îl anunţe în cazul în care, a mai rămas vreun garaj nedemolat în Zona Soarelui.

“Dacă, totuși, cineva mai știe vreun garaj “scăpat” în acest cartier, este rugat să ne semnaleze adresa printr-un comentariu!

În privința sondajului, repet întrebarea:

Mai știți vreun garaj nesemolat pe undeva prin Cartierul Soarelui?

Dacă nu, postați “NU. Ne bucurăm că le-ați desființat pe toate”

Dacă da, postați “DA. Este unul / sunt mai multe la adresa...", a mai scris Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Tot ce trebuie să ştii despre concertul Cargo, de la Timişoara! Ce măsuri impun autorităţile?

 

1 comentariu

  • Cristea liliana

    Buna seara va rog sa veniti si pe strada sf apostol petru si pavel in spate la blocul a 47 la garaje sa verificati ce au in garaje ca sunt depozite de marfuri si masinile stau in parcare si cei ce nu au garaje nu au unde parca va rog verificati din toate garajele ce sunt in spate daca sunt 10 masini in garaje restul sunt depozite .

    Raportează Cristea liliana Marți, 09 Iunie 2020 23:46 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login