Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dar din dar se face rai! Gest IMPRESIONANT al elevilor de la CNB

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Din suflet, pentru cei mai puțin norocoși ca ei! Elevii de la Colegiul Național Bănățean au continuat seria actelor caritabile.

Astăzi, cu mic, cu mare, și-au dat mâna pentru a ajuta un coleg din clasa a IV-a, care se luptă cu o boală crâncenă: cancerul. Ei au organizat două evenimente prin care și-au propus să strângă cât de mulți bani pot, pentru a achita măcar o parte din tratamentul de care copilul are nevoie. 

Elevii de liceu au organizat în acest sens un spectacol caritabil, la Casa de Cultură a Studenților. S-a dansat, s-a cântat și s-au dat premii în cadrul evenimentului numit "Toţi pentru Crăciun, un Crăciun pentru toţi", iar cei peste 400 de școlari prezenți în sală au avut parte de multe momente frumoase. A fost așadar, un spectacol organizat de elevi, pentru elevi. Chiar dacă cei mari au muncit din greu să pună la cale un spectacol cu sonorizare și lumini, nici cei mai mici n-au stat degeaba. Deși doar de-o șchioapă, aceștia au organizat un adevărat târg culinar. Au adus de acasă prăjituri, brioșe, ceai sau limonadă și au transformat holul de intrare în școală  într-o adevărată cofetărie.  Banii strânși din vânzarea bunătăților i-au alocat aceleiași cauze nobile.

Scopul acțiunilor este acela de a aduna bani pentru un copil din clasa a IV-a, de aici de la CNB, care suferă de maladia secolului XXI, de cancer. Să dea Dumnezeu ca micul efort pe care elevii l-au făcut astăzi, să ducă la victoria deplină în fața bolii. Toată acțiunea este organizată exclusiv de către elevi care au vrut ca în aceste zile de sărbătoare să contribuie cu un strop de bine în această mare de suferință”, a declarat directorul Colegiului Bănățean, Sorin Ionescu.

Elevii de la CNB nu sunt la prima acțiune de acest gen, evenimentul „Toţi pentru Crăciun, un Crăciun pentru toţi", începând deja să capete tradiție. Anul trecut copiii din CNB au organizat un spectacol caritabil pentru o colegă ce nu avea posibilități financiare să meargă la școală.

 

Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2016 15:54

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login