Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Copiii de clasa a III-a, de la Liceul Pedagogic Timişoara i-au impresionat pe cei mai mari gastronomi din ţară

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Clasa a III-a A de la Liceul Pedagogic din Timişoara primeşte premiu după premiu, cel mai recent fiind cel oferit de Selgros.

Este vorba despre programul “Sănătatea începe din farfurie”, pe care Selgros îl derulează de 7 ani, împreună cu Chef Cezar Munteanu.

CITEŞTE ŞI: Descoperire de groază, la Timişoara! Un bărbat a fost găsit atârnat în ştreang

Obiectivul acestui proiect este acela de a aduce educația gastronomică în școli prin promovarea de obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.

clasa peda

“Am bătut ţara-n lung şi-n lat şi-am vizitat peste 10.000 de copilaşi curioşi şi dornici de învăţătură. Suntem bucuroși să vă anunţăm că elevii din clasa III-a A, de la Colegiul Național Pedagogic <<Carmen Sylva>> din Timișoara sunt fericiţii câştigători ai concursului desfăşurat în urma programului educaţional <<Sănătatea Începe din Farfurie 2019>>", transmite Selgros România.

Premiul câştigat de elevii clasei a III-a A de la Liceul Pedagogic, renumita clasă Disney, constă într-o tabără la munte de tip ”Cooking Camp”, organizată pe durata vacanței de vară, în perioada 12-18 august 2019.

Asta pentru că micuţii au înţeles regulile de bază ale gastronomiei şi au arătat că ştiu să le aplice şi în farfurie.

Drept recompense, ei vor merge la Chalet Il Rifugio Brădet din localitatea Săcele, jud. Brașov, unde vor găti alături de Chef Cezar și echipa lui de campioni, vor lua parte la diverse activități sportive și culinare și se vor distra alături de echipa “Sănătatea Începe Din Farfurie”.

clasa pedagogic2

CITEŞTE ŞI: Nu colectați deșeurile selectiv? Riscați amenzi! ADID Timiș și Poliția Locală au început verificările

“În cei șapte ani de când Selgros organizează concursul “Sanătatea începe din farfurie”, este pentru prima dată când Timișul ocupă primul loc. Acest lucru se datorează elevilor clasei a III-a A de la Colegiul Național Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara, coordonați de doamna învățătoare Gherghina Nicoleta. Acest colectiv nu este la primul premiu obţinut. Elevii au demonstrat că sunt foarte buni la învăţătură, plasându-se pe locuri fruntaşe la numeroase la concursurile școlare de matematică și română, însă au obţinut şi locul II mondial, cu cea mai frumoasă sală de clase”, spune mămica unuia dintre elevii câştigători.

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iunie 2019 17:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login