Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Coincidenţă sau nu, sălile de sport se redeschid! Fix înainte de alegeri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mai bine de o lună de când a suspendat activitatea sălilor de sport, prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, a revenit asupra deciziei.

La solicitarea preşedintelui CJT, a convocat o şedină a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă şi a supus dezbaterii, subectul.

CITEŞTE ŞI: Am trecut de pragul de 500.000 de infectări cu coronavirus! Peste 8.000 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore!

Prefectul a cerut şi un punct de vedere de la DSP, iar decizia finală este că săile de sport sunt sigure şi se pot redeschide.

“Prefectul Liliana Oneț a punctat contextul în care a fost luată decizia de închidere a sălilor de sport, având în vedere faptul că la luarea acestei decizii rata de infectare la nivelul județului era 6,21/1000 cu trend ascendent galopant, iar astăzi rata de infectare pe județ este 4/1000 de locuitori. Și la nivelul municipiului Timișoara trendul este ușor descendent. O analiză de specialitate a fost prezentată în cadrul ședinței de vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici. Au fost solicitate puncte de vedere și din partea reprezentanților instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, instituții care au atribuții de control”, anunţă Prefectura Timiş.

Astfel, de mâine se redeschid toate sălile de fitness.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login