Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Circulația mai multor mijloace de transport în comun, deviată din cauza unor lucrări la carosabil!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mijloacele de transport în comun de pe mai multe linii vor circula deviat, din cauza lucrărilor la carosabil de pe strada Banatul.

CITEȘTE ȘI: S-a dat startul înscrierilor la creșă! Sunt disponibile 268 de locuri în Timișoara. Formularele se completează online

Astfel, în data de 11.06.2021 și în intervalul 14.06.2021 – 16.06.2021, traseele liniilor Expres 7, S8 și M36 vor fi modificate, pe ambele sensuri de deplasare, între bulevardul Dâmbovița și Liceul Auto, după cum urmează: strada Budai Deleanu - bulevardul Dâmbovița - strada Ion Barac - strada Ardealului - Liceul Auto - strada Ioan Slavici (circulă pe traseul liniei 3); pe traseul deviat, autobuzele care circulă pe linia Expres 7 vor opri în stațiile aferente liniei 3.

CITEȘTE ȘI: Numărul cazurilor noi de COVID rămâne în continuare unul mic! 133 de noi infectări, raportate azi de autorităţi

Vor fi suspendate stațiile: “Dâmbovița/Banatul” și perechile de stații “Opre Gogu”, “Păcii”, “Simionescu”, “Liceul Auto”, toate de pe linia Expres7. Autobuzele care circulă pe linia M36 va opri în stațiile “Dâmbovița” și “Liceul Auto”.

Ultima modificare Joi, 10 Iunie 2021 16:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login