Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cel mai savuros târg! Piaţa Traian din Timişoara s-a umplut de produse tradiţionale care mai de care mai gustoase

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S-a deschis prima ediţie a Târgului de Produse Tradiţionale de la Timişoara, amenajat în mijlocul unuia dintre cele mai vechi cartiere istorice.

De altfel principalul scop al evenimentului este Acela de a pune în valoare şi de a umple de viaţă, Piața Traian, care a intrat, în ultimii ani, într-un con de umbră.

Ideea este a celor de la Pieţe SA, care îi aşteaptă pe vizitatori cu o mulţime de surprize.

targ produse traditionale08

Timişorenii sunt aşteptaţi cu cașcaval afumat, șuncă, dulceață, murături, zacuscă, brânză de burduf, miere, vin, rachiu și multe altele.

Pe scenă vor urca Ansamblul „Timișul” și soliștii Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Teleagă Meka, Dumitru Stoicănescu, Larisa Murariu, Doriana Talpeș, Alina Radi, Maria Didraga și formația din Serbia Aca Cirkovici.

targ produse traditionale02

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login