Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cel mai frumos cadou! Opt copilaşi din judeţul Timiş au primit o casă numai pentru ei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bucurie mare, pentru opt copilaşi din localitatea Grabăţ, judeţul Timiş, care au primit cel mai aşteptat cadou: o casă numai pentru ei.

Ei şi mama lor, Adina, a ajuns în atenţia Asociaţiei “Acasă în Banat”, după ce s-au mutat într-o casă părăsită.

CITEŞTE ŞI: Doliu în lumea artistică! S-a stins din viaţă un important folclorist din Banat!

Voluntarii au ajutat această familie să amenajeze cât de cât locuinţa, însă în parallel au început demersurile pentru găsirea unei case din care Adina şi copiii ei să nu mai poată fi daţi afară.

Nu a durat mult şi visul celor mici s-a împlinit.

casa femeie 8 copii02

“Semne bune anul are! 2019 o găseşte pe Adina din Grabăţ şi cei 8 copii ai săi într-o casă nouă! Astăzi am ajutat-o să se mute în casa primită zilele trecute de la Primarie. Este vorba despre o casă de stat, cu chirie, recent eliberată, repartizată acum Adinei şi copiilor ei de către Consiliul Local. Pe această cale mulţumim administraţiei locale a comunei Lenauheim că a găsit într-un timp atât de scurt o soluţie pe termen lung pentru această familie!”, au scis cei de la Asociaţia “Acasă în Banat”, pe facebook.

casa femeie 8 copii04

CITEŞTE ŞI: Educatoarea criminală a fost condamnată! Ce sentinţă au dat judecătătorii pentru că şi-a ucis copila, cu sânge rece?

Pe aceeaşi temă: GALERIE FOTO: Moş Crăciun a venit mai repede, pentru 8 copilaşi care trăiesc într-o casă părăsită, din judeţul Timiş!

casa femeie 8 copii02

 

Ultima modificare Duminică, 30 Decembrie 2018 13:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login