Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cauţi cadoul perfect pentru sărbători? Vino la Serbarea Crăciunului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cauți un cadou pentru Crăciun? Vrei să îți înnoiești garderoba sau să îi accesorizezi ultima achiziție cu o bijuterie în trend?

Vrei un ornament cu totul deosebit pentru masa de sărbătoare? Nimic mai simplu! Vino la Serbarea Crăciunului, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara! Astăzi s-a deschis expoziţia cu vânzare la care participă zeci de producători din întreaga ţară, şi care este deschisă până duminică inclusiv.

CCIAT organizează în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2016, o expoziție cu vânzare, în cadrul căruia vei găsi tot ceea ce îți dorești. Articole vestimentare și de marochinărie, bijuterii, dulciuri, alimente, produse de igienă, sau aranjamente pentru masa de Crăciun. Toate acestea și multe altele vor putea fi găsite la ultimul eveniment expozițional al anului, pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș l-a pregătit.

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură invită publicul timişorean să vină să viziteze şi să îşi achiziţioneze cadoul dorit. De astăzi, timp de cinci zile, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT s-a deschis Serbarea Crăciunului. Sunt prezente peste 60 de firme, companii şi mici producători, care vor expune şi vor vinde ultimele modele pe parte de confecţii femei, confecţii bărbaţi, confecţii piele, blănuri, avem o paletă extrem de largă de încălţăminte. Publicul vizitator mai poate să găsească marochinărie foarte bună, decoraţiuni, produse de casă, textile şi vreau să menţionz prezenţa în cadrul expoziţiei, unui grup destuld e numeros din Caraş-Severin, care au adus produse tradiţionale făcute în zona lor. Este o paletă extreme de variată, firmele s-au pregătit în mod special pentru acest eveniment, care cu siguranţă spunem noi va satisfice toate gusturile şi toate buzunarele”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul târgului.


Ediția din acest an a Târgului de cadouri pentru sărbătorile de iarnă reunește peste 60 de firme, care vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, produse alimentare, dulciuri, produse de igienă și sănătate, aranjamente – cadouri tradiționale pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun!

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 15:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login