Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Blocaje în trafic, în prima zi de şcoală! Primăria anunţă noi restricţii de circulaţie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comisia de circulație de la nivelul municipiului Timișoara a aprobat noi restricţii rutiere, pentru realizarea unor lucrări în derulare.

Astfel, traficului rutier pe str. Venus și pe Calea Urseni, va fi închis pe tronsonul cuprins între str. Mareșal Constantin Prezan și str. Anton Golopenția.

CITEŞTE ŞI: La Timişoara, se încălzesc caloriferele! Deocamdată, numai de probă

Restricţia intră în vigoare luni, 13 septembrie şi este valabilă până pe data de 21 septembrie.

Motivul este  executarea lucrărilor la obiectivul "Modernizare și extindere la 4 benzi de circulație a străzii Mareșal Constantin Prezan - str. Venus".

Ghinionul îi urmăreşte şi pe cei care au traseul pe Calea Bogdăneştilor.

Aici, Primăria a prelungit măsura închiderii traficului rutier, respectiv devierea circulaţie din str. Hașdeu pe str. Balta Verde, din str. Balta Verde pe b-dul. Cetății, precum și din Calea Bogdăneștilor pe str. Pop Reteganul.

Acestă restricţie este valabilă pentru perioada 15.09.2021 - 30.09.2021, pentru amplasarea unei conducte de termoficare, în cadrul obiectivului de investiție "Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiului Timișoara, Traseul 5 - Calea Bogdăneștilor".

CITEŞTE ŞI: Bebeluş internat de urgenţă, la Timişoara, cu COVID! Care este starea lui?

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login