Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Bătaie de joc! Cum i-a umilit Carmen Dan pe soţia şi copiii poliţistului din Timiş, ucis în misiune?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Situaţie de-a dreptul revoltătoare! Familia poliţistului Cristian Amariei a fost umilită astăzi, de ministrul demisionar, Carmen Dan.

Aceasta i-a invitat la Bucureşti pe soţia şi cei doi copii ai agentului ucis la datorie şi i-a lăsat baltă.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș prezintă firmele înființate prin proiectul SIA VEST!

Lucica Amariei a fost contactată de fostul ministru de Interne, Carmen Dan, care i-a promis un sejur la mare.

I-a cerut însă să se pornească mai devreme cu o zi, pentru a trece prin Bucureşti, ca să stea de vorba cu ea şi cu cei doi copii.

Lucica Amariei a ajuns astăzi în capitală, conform înţelegerii, unde însă a fost întâmpinată de un consilier de la MAI, în timp ce Carmen Dan era ocupată cu problemele de partid.

“Am ajuns la ora 14:00, consilierul doamnei Carmen Dan ne-a dus la un hotel al ministerului de Transporturi, unde ne-a cazat, după care ne-a condus la MAI. Am stat acolo, într-un birou, cu cei doi copii, mai bine de patru ore, fără să ni se spună nimic. Am aflat că doamna ministru şi-a dat demisia. Dar, la fel de bine am aflat că a venit la biroul ei, dar nu a venit la noi, nici măcar să ne salute. Mi se pare de-a dreptul revoltător şi umilitor!”, a declarat pentru sursadevest.ro, Lucica Amariei, soţia poliţistului din Recaş, care a fost împuşcat mortal, la începutul lunii iunie.

Femeia spune că înţelege situaţia generată de demisia de astăzi, însă nu poate accepta să fie tratată într-o asemenea manieră ea şi copii ei.

Mai ales în contextul în care, această întrevedere nu a fost solicitată de ea, ci chiar de Carmen Dan.

“Ştiu ce s-a întâmplat astăzi, dar totuşi, putea veni să stea de vorbă 5 minute cu noi... măcar să ne salute. A ales însă să intre în minister, să îşi scire demisia şi să ne ignore. Chiar este o bătaie de joc şi o umilinţă maximă, la care este supusă familia noastră”, a mai spus Lucica Amariei.

CITEŞTE ŞI: Drumul județean Timișoara - Moșnița Nouă va fi lărgit la patru benzi! S-a dat startul licitației

Soţia poliţistului erou de la Recaş  se teme acum şi să mai meargă la mare, pentru că nu are niciun bilet, ci doar o promisiune de la aceeaşi Carmen Dan.

A reuşit însă să ia legătura cu cei de la IPJ Timiş, care au asigurat-o că totul este aranjat, pe litoral.

 

 

Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2019 19:49

3 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login