Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Avocatul Luminiţa Ţundrea, reacţie în scandalul momentului! Ce spune despre luarea Sorinei din familia care a crescut-o de la 1 an?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul Sorinei, copila de 8 ani, care a fost luată brutal din familia care a crescut-o, de un procuror flancat de 20 de poliţişti, a făcut ocolul ţării, stârnind reacţii pro şi contra.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă de 8 ani, ucisă în gară! Copila era cu mama şi o surioară, când a fost lovită de o locomotivă

Deşi sunt voci răzleţe care acuză familia asistentei maternale că nu a pregătit-o pe fetiţă pentru ceea ce va urma, cei mai mulţi sunt de partea acestei femei.

Dar, indiferent dacă sunt de partea fostei asistente maternale sau a familiei adoptive, care vrea să o ducă pe Sorina în noua ei casă, în America, toţi condamnă modul abuziv în care fetiţa a fost luată.

Avocatul timişorean, Luminiţa Ţundrea, condamnă brutalitatea de care a dat dovadă procurorul care a smuls-o pur şi simplu pe copilă de lângă asistenta maternală şi consideră că de vină este legislaţia.

CITEŞTE ŞI: Vine urgia! Meteorologii au emis un cod roşu de ploi şi vijelii!

“Zilele trecute am asistat la un caz extrem de grav! O fetiţă de 8 ani, a fost luată cu forţa, smulsă din sânul singurei familii pe care o cunoaşte şi târâtă pe jos. Cine a făcut asta? Nişte adulţi, în frunte cu o doamnă procuror. Ca avocat, observ că nu s-au respectat procedurile legale. Din păcate legislaţia în materie de executare silită este incapabila să facă faţă unor astfel de situaţii - să nu uităm că un copil este o fiinţă umană, nu un obiect pe care să îl predai creditorului. Cu greu mi-am găsit cuvintele să pot descrie în termeni eleganţi, ceea ce am văzut eu şi o ţară întreagă! Cred tot mai mult că acesta nu este un caz izolat, însă familia care s-a îngrijit de Sorina de la vârsta de un anişor, a avut “norocul” ca situaţia să fie mediatizată. Dar oare câţi copii au mai trecut prin astfel de traume?”, a scris avocatul Luminiţa Ţundrea, pe pagina ei de facebook.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Aşa cum a anunţat sursadevest, în urmă cu trei zile, un PMP-ist din Timiş a fost numit deja, secretar de stat în ministerul Transporturilor.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login