Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Avocatul Luminiţa Ţundrea, reacţie în scandalul momentului! Ce spune despre luarea Sorinei din familia care a crescut-o de la 1 an?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul Sorinei, copila de 8 ani, care a fost luată brutal din familia care a crescut-o, de un procuror flancat de 20 de poliţişti, a făcut ocolul ţării, stârnind reacţii pro şi contra.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă de 8 ani, ucisă în gară! Copila era cu mama şi o surioară, când a fost lovită de o locomotivă

Deşi sunt voci răzleţe care acuză familia asistentei maternale că nu a pregătit-o pe fetiţă pentru ceea ce va urma, cei mai mulţi sunt de partea acestei femei.

Dar, indiferent dacă sunt de partea fostei asistente maternale sau a familiei adoptive, care vrea să o ducă pe Sorina în noua ei casă, în America, toţi condamnă modul abuziv în care fetiţa a fost luată.

Avocatul timişorean, Luminiţa Ţundrea, condamnă brutalitatea de care a dat dovadă procurorul care a smuls-o pur şi simplu pe copilă de lângă asistenta maternală şi consideră că de vină este legislaţia.

CITEŞTE ŞI: Vine urgia! Meteorologii au emis un cod roşu de ploi şi vijelii!

“Zilele trecute am asistat la un caz extrem de grav! O fetiţă de 8 ani, a fost luată cu forţa, smulsă din sânul singurei familii pe care o cunoaşte şi târâtă pe jos. Cine a făcut asta? Nişte adulţi, în frunte cu o doamnă procuror. Ca avocat, observ că nu s-au respectat procedurile legale. Din păcate legislaţia în materie de executare silită este incapabila să facă faţă unor astfel de situaţii - să nu uităm că un copil este o fiinţă umană, nu un obiect pe care să îl predai creditorului. Cu greu mi-am găsit cuvintele să pot descrie în termeni eleganţi, ceea ce am văzut eu şi o ţară întreagă! Cred tot mai mult că acesta nu este un caz izolat, însă familia care s-a îngrijit de Sorina de la vârsta de un anişor, a avut “norocul” ca situaţia să fie mediatizată. Dar oare câţi copii au mai trecut prin astfel de traume?”, a scris avocatul Luminiţa Ţundrea, pe pagina ei de facebook.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Dezvoltarea economică a zonei din jurul Timişoarei necesită şi ample investiţii în infrastructură, motiv pentru care CJT a demarat proiecte în acest sens.

Detalii

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Vești bune pentru timișorenii din zona Blașcovici. O nouă creșă va fi construită pe Calea Bogdăneștilor.

Detalii

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul pentru primele șapte tramvaie noi! 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login