Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenţie şoferi! Se închid nodurile de pe autostrada Timişoara-Lugoj, iar traficul pe şoseaua de mare viteză va fi restricţionat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prima zi a lunii iulie aduce modificări în circulaţia pe autostrada Timişoara-Lugoj, din cauza lucrărilor de reparaţii şi întreţinere care se efectuează.

Astfel, pe lotul 2, km 468+602 – km 494+222, vor fi restricţii de trafic, circulaţia fiind deviate de pe o cale pe alta.

CITEŞTE ŞI: Atenție! Se modifică tarifele de colectarea deşeurilor în Zona 1 a judeţului Timiş!

De asemenea, nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv.

Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end.

“Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale”, transmite DRDP Timişoara.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare aferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor.

Lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp, astfel că în permanenţă, unul dintre cele două noduri este deschis.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

CITEŞTE ŞI: Ţepe cu locuri de muncă, în Marea Britanie! Cum erau păcăliţi oamenii care îşi doreau să muncească peste hotare?

Lucrările de reparaţii şi întreţinere sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login