Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Anunţ de ultimă oră! Se deschid terasele şi plajele! Ce condiţii trebuie să fie respectate?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu puţin timp, s-a încheiat şedinţa de la Palatul Cotroceni, pe tema măsurilor de gestionare a crizei generate de coronavirus.

Preşedintele a făcut o scurtă declaraţie de presă, în care a anunţat ce interdicţii urmează să fie ridicate.

“Avem și astăzi aproape 200 de cazuri noi. Începând din 1 iunie câteva activități care au fost interzise vor  redeveni posibile. Se redeschid terasele, dar este clar că aici este nevoie de unele măsuri foarte speciale. Mesele vor fi la cel puțin doi metri distanţă unele de altele şi vom putea sta maxim patru persoane la o masă. De asemenea, tot de la 1 iunie se va putea merge la plajă”, a anunţat şeful statului, Klaus Iohannis.

O altă măsură de relaxare vizează evenimentele în aer liber, competiţiile sportive, dar şi deplasările în afara localităţii de domiciliu.

Tot de la 1 iunie, nu vor mai fi necesare niciun fel de declaraţii.

“Va fi reluat transportul internațional rutier și feroviar în condiții de igienă. Vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu până la 500 de spectatori. De la 1 iunie deplasările în afara localității vor fi libere. În ce privește competiții sportive avem o veste bună: se vor putea relua competițiile pentru sporturile care se practică afară, mai puțin sporturi de contact", a mai spus preşedintele României.

 

 

 

Ultima modificare Joi, 28 Mai 2020 15:38

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login