Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ajutor pentru transportul vaccinului! DSP Timiş a primit o maşină frigorifică, donaţie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vaccinurile anticovid, în special cele bazate de tehnologia ARN-ului mesager au nevoie de condiţii special de transport şi depozitare.

Este vorba despre cel de la Pfizer şi cel de la Moderna, care au nevoie de o temperatură de -80, respctiv -20 de grade Celsius.

CITEŞTE ŞI: Program postuniversitar lansat în premieră la UVT: Profesorul XXI/21 - Un model de învățare pe tot parcursul vieții

Din acest motiv, sunt necesare atât congelatoare special, cât şi maşini frigorifice.

Problema cea mai mare o reprezintă maşinile, dar astăzi, DSP Timiş a primit una din sposorizări.

“AchiziŢionarea autoturismului a fost posibilă sub cupola Rotary Club Timișoara, prin donațiile societăților economice: Profi România, Heraeus România, Sar Security Timișoara, Modvin Dumbrăvița și Agrifood Services Timișoara, demonstrându-se încă odată solidaritatea oamenilor în momente cruciale. Ca simbol al respectului și recunoștinței sale, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș aduce sincere mulțumiri! Oamenii se definesc prin faptele lor și dumneavoastră ați demonstrat din plin acest lucru!”, transmite DSP Timiş.

Maşina frigorifică va fi folosită atât pe perioadapandemiei, cât şi ulterior, în toate campaniile de vaccinare.

CITEŞTE ŞI: Părinţi, în pragul disperării! Copilul le-a dispărut fără urmă

 

Ultima modificare Vineri, 12 Martie 2021 08:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login