Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A treia ediție UVT Liberty Marathon, împachetată ecologic!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timp de o lună, din 27 septembrie până în 27 octombrie, s-a alergat la a treia ediție UVT Liberty Marathon.

A fost un manifest al alegerilor care ne redau libertatea, reprezentative unui stil de viață sănătos. Evenimentul s-a adresat unei audiențe extinse, cuprinzând atât alergători începători, cu vârste diferite, cât și alergători experimentați.

CITEŞTE ŞI: Lugojul intră în carantină! Rata de infectare a ajuns 7,05 cazuri la mia de locuitori

De la 2 la 42 de kilometri, fiecare alergător a avut posibilitatea de a alege provocarea potrivită pentru el.

Ediția 2020 a adus ca noutate livrarea kiturilor de participare printr-un serviciu ecologic, în ambalaje reciclabile R-CREATE.

Sistemul inițiat de partenerii noștri aduce o soluție de împachetare prietenoasă cu mediul înconjurător, de „packaging-as-a-service”, creată special pentru comercianții online, prin care ambalajele de unică folosinţă aferente livrărilor sunt înlocuite cu un ambalaj returnabil şi refolosibil, în condiții sigure de igienă și dezinfecție.
UVT Liberty Marathon militează pentru un aer mai curat pentru toți alergătorii care aleg mișcarea și susține proiectele care încurajează dezvoltarea durabilă și comportamentele verzi.

„UVT Liberty Marathon este o experiență construită cu energie, efort și multă motivație, într-o comunitate în care fiecare își pune amprenta. Împreună, reușim să ducem ideea de libertate verde mai departe”, spune rectorul UVT, Marien Pirtea.

CITEŞTE ŞI: 160 de decese și încă 9.272 de cazuri noi de infectări cu COVID, în ultimele 24 de ore! Numărul pacienților de la ATI, în continuare unul mare

Pentru ca întregul sistem să răspundă valorilor UVT Liberty Marathon, în acest an, pentru livrare au fost aleși doi parteneri: Ciclocourier - curierat rapid pe bicicletă, serviciu de livrare care are ca misiune un circuit al coletelor prietenos atât cu mediul, cât și cu piesele care îl pun în mișcare, respectiv GLS.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login