Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A fost anunțat un nou SUPERCONCERT, la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concertul Andrei ce va avea loc mâine nu este singura surpriză pe care municipalitatea timișoreană le-o aduce timișorenilor cu ocazia sărbătoririi a zece ani de la prima ediție a Târgului de Crăciun din acest an!

Astfel, pentru data de 19 decembrie este programat un nou supercontert. Astfel, pe scena din Piața Victoriei vor urca trupele Hara și Phoenix.

Sfintele Sărbători ale Crăciunului se apropie cu paşi repezi! Şi pentru că sărbătorim 10 ani de existenţă a târgului, Moş Crăciun ne mai aduce încă un dar: un concert special, în data de 19 decembrie, de la ora 19.00, în Piaţa Victoriei, cu trupa Hara şi cu legendara formaţie Phoenix”, au anunțat reprezentanții municipalității.

Cea de-a zecea ediţie a Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi-a deschis porţile în data de 1 Decembrie și și le va închide pe 8 ianuarie.

Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 16:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login