Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A început numărătoarea inversă pentru cel mai aşteptat festival din Timişoara ! Diskoteka aduce şi în acest an, artişti de excepţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara devine, la începutul lunii mai, pentru a al doilea an consecutiv, capitala muzicii retro.

Pe 1, 2 şi 3 mai vor renaște din nou, ritmurile muzicii anilor ’80 și ’90, iar organizatorii promit spectacole de excepţie, care au revoluționat muzica pop.

CITEŞTE ŞI: Căutări de amploare, pentru capturarea unui şmecher cu Maserati! A fost o urmărire ca în filme, dar individul a scăpat

Printre cei care au confirmat deja că vor încinge atmosfera pe scenă  sunt DJ Bobo, Snap, No Mercy, Nana sau Boney M.

De altfel, în scurt timp, în oraşul de pe Bega va ajunge echipa celebrului Nana, care se va asigura că standardele de sonorizare ale artistului sunt îndeplinite.

Organizatorii spun că anul acesta, show-ul va fi complet diferit față de prima ediţie și că va depăși orice limite, atât din punct de vedere al atmosferei, cât și al dotărilor tehnice.

Prima ediţie a Festivalului Diskoteka a avut loc anul trecut şi a adunat peste 100.000 de spectator.

CITEŞTE ŞI: Doi indivizi extrem de periculoşi, căutaţi pentru crimă, au fost capturaţi lângă Timişoara! Aveau asupra lor, o armă de foc

Anul acesta, se aşteaptă un număr şi mai mare, astfel că cei interesaţi trebuie să se grăbească să îşu cumpere bilete sau abonamente.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login